Persoonlijke hulpmiddelen

Sibelga legt aan de Terhulpsesteenweg een leiding aan

Om haar gasdistributienet in het zuiden van het Brussels gewest te versterken, heeft Sibelga sinds de zomer 2016 een grote werf opgestart voor de aanleg van gasleidingen. In een volgende etappe van deze werf komt het weggedeelte van de Terhulpsesteenweg aan de beurt tussen de renbaan van Bosvoorde en het station van Bosvoorde. We gaan hiermee van start op 29 mei en het einde is voorzien voor 31 augustus.

Sibelga zal deze werf uitvoeren in 4 fases:

1.      Van 22/05 tot 27/07: Lieveheersbeestjeslaan, tussen de Terhulpsesteenweg en de Bosvoordsesteenweg

2.      Van 15/06 tot 25/08: Terhulpsesteenweg, tussen het kruispunt Terhulpen / Roosevelt en het station van Bosvoorde

3.      Van 14/08 tot 18/08: kruispunt Terhulpsesteenweg / Rooseveltlaan (eerste deel)

4.      Van 21/08 tot 31/08: kruispunt Terhulpsesteenweg / Rooseveltlaan (tweede deel)

Impact voor het verkeer dat Brussel uitrijdt

Om deze werken snel te laten verlopen, zal het verkeer dat Brussel uitrijdt langs de Terhulpsesteenweg tijdens de tweede fase onderbroken worden tussen het kruispunt Terhulpen / Roosevelt en het station van Bosvoorde. Dat verkeer zal worden omgeleid langs de Lorrainedreef en de Waterloosesteenweg.

Tijdens de tweede helft van augustus zal het weggedeelte van de Terhulpsesteenweg tussen de Lorrainedreef en de Franklin Rooseveltlaan eerst afgesloten worden voor het verkeer in beide richtingen (fase 3) en vervolgens opnieuw opengesteld worden voor het verkeer in de richting van de Lorrainedreef (fase 4).

Woont u binnen de werfzone, dan zal Sibelga u specifieke informatie bezorgen over de modaliteiten om toegang te krijgen tot uw gebouwen. Sibelga zal u verder ook een oproepnummer en een e-mailadres meedelen waarop u terecht kan met al uw vragen.

EEN WERF DIE ABSOLUUT KLAAR MOET ZIJN TEGEN EIND AUGUSTUS

Sibelga is zich bewust van de hinder die deze werf meebrengt voor de pendelaars in het zuiden van Brussel en voor de bewoners aan de Terhulpsesteenweg. Daarom verbindt zij er zich toe haar planning strikt na te leven (behalve bij overmacht).

http://www.zuidverbinding.be/

Zuidverbinding : Renbaan van Bosvoorde > station Bosvoorde

Document acties