Persoonlijke hulpmiddelen

21 april : Opendeurdag op het commissariaat

Op 21 april van 11 uur tot 17.00 uur opent het politiecommissariaat van de politiezone Ukkel/Watermaal- Bosvoorde/Oudergem, gelegen op de Tritomastraat nr. 7 dichtbij Oudergem en Watermaal-Bosvoorde, zijn deuren voor het publiek.

Naast een bezoek in het commissariaat worden er de hele dag diverse activiteiten georganiseerd in samenwerking met de Federale Politie, de brandweer, de GRACQ de preventiediensten van Watermaal-Bosvoorde en Oudergem, het Rode Kruis en VIAS : demonstraties van politie-interventies (dienst interventie, hondenbrigade, motorbrigade, ruiters), de wijkagenten stellen zich voor, tentoonstelling van rollend materieel, demonstratie van de Lidar-radar, diverse standjes (drugs, wapens, robotportretten, hulp aan slachtoffers, techno-preventie, verkeersveiligheid en alcoholtest …) het graveren van fietsen, een tuimelwagen, inlichtingen over aanwervingen, voorstelling en demonstratie van het materiaal van de hulpdiensten (ziekenwagen, grote laddder, defibrillator …), het graveren van autovensters in medewerking van Carglass...  Een shuttle is voorzien om naar de site van WPR (Wegpolitie) te gaan : zij stellen ook activiteiten en demonstraties voor.

Een ideaal moment om het commissariaat te bezoeken en de politieagenten uit uw zone op een sympathieke en ontspannen manier te ontmoeten. Zij kijken er alvast naar uit om u met uw gezin te ontmoeten. Een springkasteel en schminken zijn voorzien voor de kinderen.

 

 Gedetailleerd dagprogramma :

http://www.lokalepolitie.be/5342/nl

 

Document acties