Persoonlijke hulpmiddelen

Joblente 2019

De elfde joblente loopt van 11 tot 13 maart in Watermaal-Bosvoorde, Oudergem, Sint-Pieters-Woluwe en Sint-Lambrechts-Woluwe.

Dit jaar draait alles rond diversiteit.

In Watermaal-Bosvoorde zullen op initiatief van de Dienst voor socio-professionele integratie van het OCMW een aantal workshops, vergaderingen en evenementen plaatsvinden rond het zoeken naar werk, de persoonlijke ontplooiing, het ondernemerschap en natuurlijk de diversiteit:

  • Op zoek naar een job: baseer u bij uw zoektocht op uw waarden en ga gericht op zoek naar jobaanbiedingen; rond uw sollicitatiegesprek met succes af; baseer uw cv op uw vaardigheden; imago-coaching toegespitst op het zoeken naar een baan; boek al slapend succes in uw loopbaan.
  • Ondernemerschap: je bent jong en je durft ondernemen.
  • Persoonlijke ontwikkeling: je overtuigingen en hun impact doorgronden; een betere communicatie voor een betere samenwerking tussen generaties; omgaan met stress dankzij de sofrologie; leer toneeltechnieken die uw zelfvertrouwen aanwakkeren.
  • Diversiteit: genderinteracties; het abc van de x-, y- en z-generaties; werkgelegenheid, diversiteit en interculturaliteit; culturen, religies, werkgelegenheid...

 

Naast de vele activiteiten die in de andere deelnemende gemeenten worden georganiseerd, is er op 12 maart een jobbeurs in Sint-Pieters-Woluwe, waar ook veel werkgevers aan deelnemen.

Informatie en inschrijving (vereist voor de workshops): www.printempsdelemploi.be.

 

Document acties