Persoonlijke hulpmiddelen

La Vénerie zet het nieuwe seizoen feestelijk in!

Op 22 september start het cultureel centrum La Vénerie het nieuwe seizoen met een groot feest. Iedereen welkom, er is vast iets bij dat u leuk vindt. Jong en oud komen een namiddag samen en ontdekken wat het komende jaar zal brengen.

Een stille mars opent de feestelijkheden. Deze vertrekt om 13.30 uur van de Stallingen en zal rond 15.30 uur in l’Espace Delvaux toekomen. Een ongewone manier om de twee plaatsen die door het cultureel centrum worden geanimeerd met mekaar te verbinden. De mars gaat via onbekende wegen van onze gemeente. Om 15 uur kijken groot en klein (vanaf 3 jaar) naar een gezinsfilm over de buitengewone avonturen van kleuter Rita en haar trouwe vriend Krokodil.
Vanaf 16 uur staat het Keymplein op zijn grondvesten te trillen met Gueules de Loup, een jonge groep Bosvoordenaars met geëngageerde teksten; een optreden van clowns van de ateliers Vénerie en la Compagnie du Scopitone, actrices en drummers. ’s Avonds volgt een daverend optreden Lay This Drum in l’Espace Delvaux.

Voorts op het programma: nieuwe gezinsworkshops, zich laten fotograferen en de foto’s zelf ontwikkelen in een mobiele fotostudio, achter de schermen duiken van l’Espace Delvaux, deelnemen aan een spel/tombola en, in de vroege avond smullen van overheerlijke pizza’s op de noten van een verrassingsconcert.

 

Document acties