Persoonlijke hulpmiddelen

Opendeurdag bij het stadium 24 juni

Naar aanleiding van de Adepsdag op 24 juni kan je in de sportswarande diverse sportdisciplines ontdekken:

 

Kin-ball 

Kin-Ball wordt gespeeld met 3 teams (blauw, grijs, zwart) van 4 spelers. Het doel is om een bal van 1,22 m diameter te serveren met een gewicht van nauwelijks een kilo, zodat het andere team het niet kan ontvangen voordat het de grond raakt. Het team dat de bal heeft, kiest een van de andere teams (degene met de meeste punten) door het te noemen door zijn kleur, voorafgegaan door "Omnikin". Het veld is 20m x20m op een materiaal dat kan worden geschoven.

Het succes van Kin-Ball kan met name worden verklaard door de waarden die het genereert:

  • Samenwerking
  • Respect
  • Teamgeest
  • Toegankelijkheid


Demonstratie en testen op zondag 24 juni van 15u tot 16u.

Gewichtheffen

De vzw Brussels Gewichtheffen school, een jonge school van Gewichtheffen, is geïnstalleerd voor minder dan een jaar in het stadion van 3 Lindens in Watermael-Bosvoorde. Het doel is het invoeren van gewichtheffen en gewichtheffers concurrenten te trainen, maar ook om de fysieke voorbereiding van sporters van alle sporten te ontwikkelen en om iedereen, ongeacht hun leeftijd, te handhaven en de zorg voor hun fysieke conditie. De Club, hoewel opgericht in 2017, heeft al 19 actieve leden, waaronder 10 vrouwen! De jongste van onze leden is 13 jaar oud, en onze oudste lid is een 58-jarige dame.

Demonstratie en testen op zondag 24 juni van 15u tot 16u voor de tennisbanen van het stadion.

ElliptiGO, de outdoor elliptische trainer

De praktijk van de ElliptiGO combineert het beste van rennen, fietsen en elliptische indoor om buiten speels en effectief buiten te trainen.
Wanneer we het hebben over de wandaden van hardlopen, hebben we het vaak over herhaalde botsingen met de grond. Hier buiten maakt de zachte elliptische beweging een kwaliteitstraining mogelijk waarbij de knieën, heupen, enkels en rug behouden blijven.
Het verbrandt 33% meer calorieën dan een traditionele fiets, wat resulteert in efficiëntere training in minder tijd.
Het is een soort fiets waarop je kunt joggen!
Het voordeel van de elliptische fiets is dat deze de spieren zonder schokken laat werken, zodat de gewrichten behouden blijven. Het is zijn ellipsbeweging die de race naar het natuurlijke nabootst en tegelijkertijd het gewicht van het lichaam op beide benen verdeelt.

Kom en test de Elliptigo deze zondag 24 juni van 10u tot 18u in de 3-Linden sportwarande op de loopbaan.


 

 

 

 

Document acties