Persoonlijke hulpmiddelen

Veertiendaagse van de netheid en Gouden Bezem

23.09 > 07.10.2017: veertiendaagse van de netheid Neem deel aan de Gouden Bezem!

Van 23 september tot 7 oktober loopt de netheidsactie. U kunt deelnemen op het moment dat u het beste uitkomt aan de actie georganiseerd door de gemeente of uw eigen netheidsactie lanceren, met uw school, uw sportclub, uw jeugdbeweging, uw buren …

 

« Netheidsactie », zei u? Ja! Met de bezem door een straat gaan, een groene ruimte, een berm onder handen nemen, op jacht gaan naar papier, blikjes, peukjes en andere viezigheid, het onkruid dat op de voetpaden tiert verwijderen of iets rond de voet van een boom planten… Deze aanpak staat in het teken van goed burgerschap en is even doeltreffend als een leger gemeentelijke vrachtwagens en arbeiders.

 

En elke inspanning verdient een beloning! Kom op 7 oktober vanaf 12.30 uur naar het Aartshertogenplein en neem deel aan de Food Truck- picknick van de Gouden Bezem. Alle deelnemers van de Veertiendaagse van de Netheid zijn welkom.

 

In praktijk heeft u twee mogelijkheden om aan de Gouden Bezem 2017 deel te nemen en een ticket voor de picknick van 7 oktober te bemachtigen:

 

1. Schrijf u in voor een « Netheidsactie » die georganiseerd wordt door de buurthuizen van de gemeente:

o   Dries : 

Dries, 38 – tel. : 02.672.34.26 - mqdries@wb.irisnet.be

o   Tuinwijken : datum+ uur

Aartshertogenlaan, 52 – tel. : 02.672.27.33 – lescitesjardins@wb.irisnet.be

o   Drie Linden: datum + uur

Drie Lindenstraat, 137 – tel. : 02.356.51.12

 

2. Organiseer zelf uw netheidsactie, deel ons alle details (datum, uur, beschrijving) mee en stuur ons een foto op van het eindresultaat (of doe een beroep op onze teams die de foto’s komen maken).

 

Inschrijvingen, aanvraag van materiaal en bijkomende inlichtingen: dienst Netheid - 02.674.74.36 - netheid1170@wb.irisnet.be

 


 

 

Document acties