Bedankt voor uw inspanningen tegen de verspreiding van de coronavirus !

Sinds maart 2020 heeft het coronavirus ons dagelijkse leven aanzienlijk veranderd. Naast angst en ergernis is er ook de hoop om binnenkort het ‘normale’ leven opnieuw te kunnen opnemen.  De drang om verloren vrijheden terug te winnen, opnieuw aan groepsactiviteiten te kunnen deelnemen, in een opwelling op reis te kunnen vertrekken of het nachtleven opnieuw te herontdekken, is groot. Bij gebrek aan een vaccin of een behandeling voor Covid-19 moeten we echter leren leven met het coronavirus.

Deze nieuwe manier van samenleven kan echter alleen maar slagen als iedereen volhardt en dezelfde grote inspanningen blijft leveren die sinds het begin van deze gezondheidscrisis nodig zijn.

Om die reden lanceerde de GGC een ongeziene communicatiecampagne om de bevolking te bedanken.

Via deze weg wil men dank betuigen aan werknemers en werkgevers, jongeren en ouderen, gezinnen,… kortom aan alle burgers die zich dagelijks inzetten om de verspreiding van het  coronavirus in te dijken door een mondmasker te dragen in gesloten ruimtes, de nodige afstand te bewaren in winkels of naar school of het werk te blijven gaan.

We beschikken allemaal over de mogelijkheid om het verschil te maken en terrein te winnen in de strijd tegen het virus, hetgeen zich vertaalt in de slogan van de campagne:

“jij bent een deel van de oplossing”.