Bedankt

Aan alle vrijwilligers van het project ‘solidaire maskers van Watermaal-Bosvoorde’,

Of u nu naaister, vrijwilliger van de gemeentelijke administratie was voor de organisatie van de zelfgemaakte maskers, u instond voor het uitdragen van de maskers in de gemeente.

Om het even welke uw rol was in de aanmaak en distributie van zelf gemaakte stoffen maskers in onze gemeente, een hartelijke dank !

Dank voor uw hulp, uw solidariteit die zich vertaalde in knippen, naaien, afwerken, leveren, beheren… al deze stappen om te voorkomen… wij zullen deze nog voor lang in herinnering houden.  Eveneens hartelijke dank voor uw enthousiasme en vriendelijkheid.

Een eerste deel van onze tien duizend bestelde maskers, voorbestemd voor alle inwoners, is dit weekend aangekomen en zal in de loop van deze week verdeeld worden.

De fase van productie en distributie van zelfgemaakte maskers loopt hiermee op z’n einde en, dank zij u konden meer dan 1700 inwoners van Watermaal-Bosvoorde genieten van de nodige bescherming die u hen wist aan te bieden.

Onnodig om het te herhalen want het was van meet af aan jullie uitgangspunt : jullie hebben zorg gedragen voor de anderen, maar vergeet ook niet zorg te dragen van uzelf.

Met al mijn erkentelijkheid,

Het Schepencollege van Burgemeester en Schepenen van Watermaal-Bosvoorde