Bloemenfeest - Circus- en straattheaterfestival

  • Wanneer 05-06-2022
  • Agenda-item aan agenda toevoegen iCal

Het tweejaarlijkse Straattheater- en Circusfestival Bloemenfeest zal doorgaan in het hart van Watermaal-Bosvoorde. Op zondag 5 juni 2022 zullen straatvoorstellingen en verenigings- en burgerinitiatieven plaatsvinden.

Het Bloemenfeest is een plaats voor ontmoeting en verwondering! Georganiseerd door La Vénerie Centre Culturel & Centre d’Expression et de Créativité van Watermaal-Bosvoorde sinds 1972 biedt het een breed aanbod van voorstellingen en initiatieven aan.

Het Festival stelt een twintigal voorstellingen voor in het hart van Watermaal-Bosvoorde in een rijk en gevarieerd programma: circusacts, straattheater, wandelingen, visuele en sensoriële gewaarwordingen, marionnetten, dans, workshops, concerten enz. Zonder het verenigingsnetwerk van de gemeente te vergeten in een verenigingsdorp dat niet minder dan 40 burgerprojecten zal verenigen.

Twee fanfares zullen door de straten van de gemeente paraderen en zullen het startschot van het feest geven op de middag. Gevolgd door een veelheid van voorstellingen en creatieve en participatieve projecten die elk zullen verbazen tot het einde van de nacht! De dag wordt afgerond met een concert en een DJ-set.

Meer info

5 juni 2022 van 12u tot 01u
Rond het Gemeentehuis
GRATIS