Rendez-vous op de Jobbeurs!

  • Wanneer 03-03-2020
  • Agenda-item aan agenda toevoegen iCal

De 12e editie van de Joblente wordt gehouden van 1 tot 31 maart in Watermaal-Bosvoorde, Oudergem, Sint-Pieters-Woluwe en Sint-Lambrechts-Woluwe. Dit jaar zal de focus liggen op de jongeren onder de 30 jaar, maar de niet zo jonge mensen zullen niet worden vergeten.

In Watermaal-Bosvoorde, worden er op initiatief van de dienst voor Socio-Professionele Integratie van het OCMW verschillende workshops, ontmoetingen en evenementen georganiseerd voor het zoeken naar een job. Komen hierbij aan bod: oriëntatie, sollicitatiegesprek, relooking, persoonlijke ontwikkeling (emotionele intelligentie), assertieve communicatie, stressmanagement, hoe omgaan met een beroepsomschakeling, lachyoga, escape game tijdens de slaap, zelfvertrouwen door middel van theaterspel, ondernemerschap (sessies speed coaching, informatie over zakencoöperaties) en de vaardigheden van morgen.

Naast de talrijke activiteiten die in de andere deelnemende gemeenten worden georganiseerd, moet zeker de Jobbeurs van 3 maart in Sint-Pieters-Woluwe vermeld worden. Aan dit evenement nemen veel werkgevers deel.

Vanaf half februari vindt u op de website van het evenement alle activiteiten in de vier gemeenten.

 

Inlichtingen en inschrijvingen (verplicht voor de deelname aan de workshops):

 www.printempsdelemploi.be