Daguitstap naar Chantilly

De gemeentelijke Watermaal-Bosvoorde organiseert een daguitstap per autobus naar Chantilly op zaterdag 14 mei 2022

Op deze zelfde datum zal ook een plantendag plaatsvinden in het park van het domein van Chantilly waarmee we sinds jaren verbroederd zijn.  U zult er ook kunnen kuieren op de plaatselijke markt op het Omer Vallonplein, maar ook de prachtige moestuin van de Prinsen, als ook het kantmuseum kunnen bezoeken.  Leden van het verbroederingscomité zullen ons ontvangen en gidsen.

Praktische informatie:

De prijs per deelnemer is:

- 18,- € voor de inwoners van Watermaal-Bosvoorde ;
23,- € voor niet inwoners van de gemeente.
De bezoeken, excursies en de maaltijden zijn facultatief en ter plaatse te betalen.

Vertrek aan het Gemeentehuis om 6u45 en om 7u00 op het Keymplein. 

We vertrek vanuit Chantilly tussen 18u30-19u00 met vermoedelijke aankomst te Brussel rond 23u00-23u30.

Het aantal plaatsen is beperkt, schrijf u snel in !  Indien er onvoldoende deelnemers zijn zal deze daguitstap niet doorgaan.

Wilt u deel uitmaken van de reis?

Stuur nu een e-mail naar de dienst Europese Betrekkingen voor 29 april 2022: verbroederingen@wb1170.brussels met naam, voornaam, aantal deelnemers en uw contactgegevens. En het aantal van toegangen in voorverkoop (speciale prijs indien bevestiging voor 20.04.2022)  te reserveren voor de Plantendag op het Domein van Chantilly (ter plaatse te regelen).

Uw inschrijving zal pas volledig zijn na betaling op volgend rekeningnummer BE79 0910 0019 4433 met melding : « Reis naar Chantilly – Naam + Voornaam »

Goede reis!