De Joblente 2022

De Joblente is een origineel programma van activiteiten in de gemeenten van Oudergem, Watermaal-Bosvoorde, Sint-Lambrechts-Woluwe en Sint-Pieters-Woluwe, georganiseerd in samenwerking met de jobhuizen.

Tijdens de maanden maart en april heeft u de gelegenheid verschillende ateliers, lezingen, workshops en informatiesessies bij te wonen voor uw zoektocht naar werk. De workshops die wij aanbieden zijn gevarieerd: de opmaak van een goed cv en een sollicitatiebrief, de voorbereiding op het sollicitatiegesprek, opleidingen, de opstart van een eigen zaak, de groeisectoren, de sociale netwerken,…Wij hebben er bovendien op gelet aandacht te besteden aan de aspecten welzijn en e-recruitement.

De voorgestelde activiteiten zullen betrekking hebben op verschillende onderwerpen zoals: stressbeheer, zelfvertrouwen en zelfwaardering, het vinden van iemands ikigai, het verbeteren van iemands imago, het leren van LinkedIn, het oefenen van sollicitatiegesprekken via videoconferentie, het heroriënteren van iemands loopbaan, enz...

De volledige beschrijving is beschikbaar op printempsdelemploi.be

REGISTRATIE :

Van 21 tot 25 februari: inschrijving alleen via Jobcoaches:

Clautilde Bohoui: 02/679.71.07 of cbohoui@cpas1170.brussels

Vanaf 28 februari: mogelijkheid om direct online in te schrijven via de website.