Werken aan de Leonardkruispunt

De regering van het Vlaams Gewest heeft grote werken aangekondigd aan de Leonardkruispunt, die zouden kunnen leiden tot een aanzienlijke toename van het doorgaand verkeer in de wijken Watermaal-Bosvoorde.

De Gemeente Watermaal-Bosvoorde betreurt ten zeerste dat dit georganiseerd is zonder enig overleg dat de impact had kunnen beperken.

Hieronder vindt je de officiële mededeling van het Vlaamse Gewest over dit onderwerp alsook het advies van de politie van Oudergem/Watermaal-Bosvoorde/Ukkel.

Geplandehinderop 7 en 8, 14 en 15, en 21 en 22 juni: om de werken aan de aanloophellingen van de Leonardtunnel (binnenring) zo vlot als mogelijk te laten verlopen, sluit de aannemer van de renovatie van de Leonardtunnel zoals gewoonlijk beide kokers van de ring R0 op vrijdag vanaf 20u30. Deze sluiting wordt uitzonderlijk verlengd tot zaterdag om 16u in plaats van 8u.

Het Agentschap Wegen en Verkeer dat verantwoordelijk is voor de renovatie van de Leonardtunnel geeft regelmatig informatie over de verstoringen en de voortgang op de site... Abonneer je op het nieuwsbrief 

Overlegdocumenten: