Leven te Watermaal-Bosvoorde

12 Andrée Payfa Fosséprezplein
1170 Brussel
T. 02.673.25.00
Mail : Leven te Watermaal-Bosvoorde

De vzw beheert expatriëringslessen voor kinderen tot 12 jaar, reizen voor senioren en de Dienst preventie en sociale cohesie.

 

REIZEN SENIOREN

Zin om er even tussenuit te trekken? "Vivre à Watermael-Boitsfort" stelt u graag de bestemmingen van 2023 voor!

Registratie en informatie: Dominique Buyens - 02.673.25.00

 

PROVENCAALSE RHÔNE en de CAMARGUE - Programma (enkel in het Frans)

van 18 tot 22 oktober (5 dagen/4 nachten)

Laat je verleiden door deze sublieme cruise op de Rhône, het steeds wisselend landschap zal je blijven verbazen. Laat je rondleiden door het betoverend en wild landschap van de Camargue en ga aansluitend naar Avignon en de Cité des Papes, een stad waar geschiedenis en spektakel hoogtij vieren, met een ongelooflijke architectuur, en voor altijd getekend door de passage van de pausen.

   

MONTJOIE EN AKEN - Programma (enkel in het Frans)

7 december (1 dag)

Montjoie is een charmant dorpje dat wordt gekenmerkt door zijn authenticiteit en de charme van zijn oude straatjes. Het historische centrum telt meer dan tweehonderd prachtige vakwerkhuizen langs smalle, kronkelende geplaveide straatjes. De kleine kerstmarkt wordt beschouwd als een van de mooiste van het Rijnland.

In december is de kerstmarkt van Aken een populaire bestemming. De geur van glühwein en lokale specialiteiten, de fonkelende lichtjes en de muziek zorgen voor een magische sfeer.