Sportwarande van de Drie Linden

De Sportwarande van de Drie Linden is een sportcomplex gelegen in de gemeente Watermaal-Bosvoorde en omvat naast een stadium een voetbalveld (gras), een atletiekpiste, twee synthetische velden, een zwembad van 33m evenals een klein zwembad, 11 tennisvelden, een Padel, een polyvalente Sport hall, zalen voor groepslessen, enz.

Nadere inlichtingen met betrekking tot de huur van deze sportieve infrastructuur:

Tel: 02.675 48 99

Mail: accueil@parcsportif3tilleuls.be

Website: www.calypso2000.be

Adres: Léopold Wienerlaan, 60 in 1170 Watermaal- Bosvoorde

Zwemschool van de Sportwarande van de Drie Linden 

Groepszwemlessen voor kinderen (vanaf 2 jaar ½).  Deze lessen vinden enkel plaats gedurende het schooljaar van maan- tot zaterdag.

Intensieve zwemlessen

Groepszwemlessen voor volwassenen en kinderen (vanaf 2 jaar ½).  Deze lessen vinden enkel plaats gedurende het schooljaar van maan- tot zaterdag.

Zwemles voor baby’s

Watergewenningslessen voor baby’s (vanaf 3 maand) die vergezeld worden door een ouder.

Aquagym

60 minuten durende aquagymlessen

Tennis Club van Watermaal-Bosvoorde

11 terreinen die verspreid liggen in het park.  In de winter één overdekte tennisstructuur (3 velden) en één vaste overdekte structuur (2 terreinen) gedurende het ganse jaar. Mogelijkheid om de terreinen punctueel te huren.  Huur naargelang de winter- en zomerperiode.T

Padel tennis

Tijdelijke verhuur van een padelterrein evenals van raketten en ballen mogelijk op de receptie van het zwembad Calypso2000

Indoor-Biking

Groepslessen op spinningfietsen.

Seniors Dynamiques

90 minuten durende zachte gymnastieklessen voor senioren.

Yoga

90 minuten durende Hatha Yogalessen. Het betreft hier klassieke yoga met nadruk op de ademhaling en ontspanning in de diverse houdingen.