Adresverandering

Adresverandering direct via Irisbox zonder verplaatsing naar de gemeente : klik op  https://irisbox.irisnet.be/irisbox/?locale=nl en als het niet mogelijk is, neem telefonisch contact op met de dienst Bevolking : T. 02.674.74.22.

  • Als u reeds in Watermaal-Bosvoorde woont en u van adres verandert binnen de gemeente (interne verplaatsing), gelieve u dan aan te bieden voorzien van de geldige identiteitskaarten of de geldige verblijfsvergunningen van de hele familie. De wijk inspecteur zal vervolgens het werkelijk verblijf op het nieuwe adres komen vaststellen.
  • Als u van een andere gemeente komt, gelieve u dan aan te bieden voorzien van de geldige identiteitskaarten of verblijfsvergunningen van de hele familie. De wijkinspecteur zal vervolgens het werkelijk verblijf op het nieuwe adres komen vaststellen.

Gelieve u 15 dagen na het bezoek van de wijkinspecteur aan te bieden bij het gemeentebestuur voorzien van uw identiteitskaart alsook uw pincode teneinde het adres in de chip van uw elektronische identiteitskaart bij te werken.

Als u Watermaal-Bosvoorde verlaat, gelieve u dan  in uw nieuwe verblijfgemeente aan te bieden om uw adreswijziging te melden.

Als u naar het buitenland verhuist, gelieve u aan het loket aan te bieden voozien van uw identiteitskaart of verblijfsvergunning teneinde er uw vertrek (bij voorkeur enkele dagen voor uw vertrek) te melden

Als u een elektronische identiteitskaart bezit, vergeet de pincode niet teneinde het adres op de microchip te veranderen.