Adresverandering

Adresverandering direct via Irisbox zonder verplaatsing naar de gemeente : klik op  https://irisbox.irisnet.be/irisbox/?locale=nl en als het niet mogelijk is, neem telefonisch contact op met de dienst Bevolking : T. 02.674.74.22.

  • Als u reeds in Watermaal-Bosvoorde woont en dat u van adres verandert binnen de gemeente (interne verplaatsing), gelieve u aan te bieden voorzien van de geldige identiteitskaarten of de geldige verblijfsvergunningen van de hele familie. De wijk inspecteur zal vervolgens het werkelijk verblijf op het nieuwe adres komen vaststellen.
  • Als u van een andere gemeente komt, gelieve u aan te bieden voorzien van de geldige identiteitskaarten of verblijfsvergunningen van de hele familie. De wijk inspecteur zal vervolgens het werkelijk verblijf op het nieuwe adres komen vaststellen.

15 dagen na het bezoek van de wijk inspecteur, gelieve u aan te bieden bij het gemeente bestuur voorzien van uw identiteitskaart alsook uw Pincode teneinde er het adres in de chip van uw elektronische identiteitskaart bij te werken.

Als u Watermaal-Bosvoorde verlaat, gelieve u in uw nieuwe verblijfgemeente aan te bieden teneinde er uw adres verandering te melden.

Als u naar het buitenland verhuist, gelieve u aan het loket aan te bieden voozien van uw identiteitskaart of verblijfsvergunning teneinde er uw vertrek (bij voorkeur enkele dagen voor uw vertrek) te melden

Als u een elektronische identiteitskaart bezit, vergeet de Pincode niet teneinde het adres op de microchip te veranderen.

Win tijd en vergemakkelijkt u het leven: Verwezenlijkt uw administratieve stappen online via het elektronische loket